Ontdek de kersttrends

terug naar overzicht

Stijlvolle kerstdecoratie met een touch of gold

Binnenkijken bij: de Christmas Home Make-over van Evi en John

Vorig jaar was de kerstperiode een en al chaos bij het nieuw samengestelde gezin van Evi en John. Dat willen ze dit jaar graag helemaal anders. Billie en bol.com zorgden alvast voor een heuse Christmas Home Make-over zodat het gezin dit jaar kerst helemaal in stijl kan vieren met een gouden randje.

Groots uitpakken met kerst doe je zo

Ga voor glamour

A touch of gold geeft instant glamour aan je kerstboom. Match alle tinten gouden kerstversiering mooi met elkaar en voeg er natuurlijke materialen aan toe voor een stijlvolle look.

Shop de look

Gouden kerstballen

Kunstkerstboom

Rotan kerstballen

Leef je uit met kerstversiering

Kerstversiering is heus niet alleen bedoeld voor de kerstboom. Versier je muren, kasten en deuren met stijlvolle kerstkransen en kerssokken zodat echt je hele huis ondergedompeld wordt in een gezellige kerstsfeer.

Shop de stijl

Kerstkrans

Kerstballen pakket

Kerstsokken

Maak een decoratieve setting

Een decoratief stilleven van fijne kerstdecoratie trekt gegarandeerd de aandacht. Leef je uit met mini-kerstbomen, kerstpoppetjes, kerstballen en andere typische winterse decoratie voor een unieke setting die past bij jouw woonstijl.

Shop de look

Mini kerstboom

Kabouter pop

Kerstslee

Creëer binnen én buiten kerstsfeer

Laat alles en iedereen in je omgeving meegenieten van een gezellige kerstsfeer. Versier de ramen met guirlandes, trek de aandacht met vrolijke kerstfiguren en zorg voor een warme gloed met heel veel kerstverlichting.

Shop de look

Opblaasbare kerstman

Guirlande

Kerstverlichting met warm licht

terug naar overzicht